onsdag 18 april 2012

Tack själva WSPA!


""""""

Bästa Helene
Att agera hjälper! 100 000 människor jorden runt, däribland du, har stöttat kampanjen för Chiles sjölejon. 
Denna kampanj visar den chilenska regeringen att världen inte accepterar en onödig avlivning av sjölejon. Vi arbetar också för att stoppa infångandet av sjölejon, som leder till att de hamnar i marina parker eller akvarier samt för att all försäljning av deras kroppsdelar ska upphöra.
Sjölejon skyddade redan nu
Din hjälp har bidragit till att vi kunnat stoppa tillfångatagandet av 92 sjölejon – dessa stackars djur skulle annars ha fått ett liv i misär och fångenskap i djurparker. De får nu chansen att fortsätta leva sina liv i frihet.
Regeringen lyssnarWSPA och Ecoceanos har överlämnat 100 000 underskrifter (även din!) till president Piñera och utrikeschef Felipe Alessandri. Som svar på aktionen har presidenten lovat att ta upp saken med berörda ministrar.
Nästa steg för att säkra sjölejonen
Aktionen för sjölejonen är nu slut men kampen för att rädda sjölejonen är inte över. WSPA och Ecoceanos fortsätter att verka för att det chilenska parlamentet ska godkänna ett lagförslag som täpper till de kryphål som tillåter tillfångatagande och avlivning av sjölejon.
Tack för ditt stöd, det gör verkligen skillnad!
Vänliga hälsningar

Roger Pettersson


Roger Pettersson
Generalsekreterare
WSPA Sverige


""""""

Tack själva alla ni som jobbar på WSPA!!!

Det är en fantastisk organisation! Stöd dom http://www.wspa.se/
Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar